Ik ben Wim Peeters en oprichter van Bolwerk bewindvoering, gevestigd te Rotterdam.

profielfoto-def-01Jarenlang heb ik als manager bij commerciële organisaties binnen de ICT- en financiële dienstverlening gewerkt. Ik heb bewust de keuze gemaakt om als bewindvoerder mijn kennis en ervaring op een andere manier in te zetten binnen de samenleving.
Collega’s, cliënten, familie en vrienden waarderen mij om mijn hulpvaardigheid, oplossingsgerichtheid, betrokkenheid, deskundigheid, enthousiasme, humor en het vermogen om snel een vertrouwensband op te bouwen.
Deze eigenschappen en mijn financiële kennis zet ik nu in voor mensen die behoefte hebben aan bescherming en ondersteuning op financieel gebied.

Bolwerk bewindvoering is een professionele organisatie die zich onderscheidt door persoonlijke betrokkenheid bij haar cliënten, duidelijkheid, openheid, betrouwbaarheid en integriteit. De organisatie voldoet aan de kwaliteitseisen die de Rechtbank stelt aan professionele bewindvoerders. Dit wordt jaarlijks door het Kwaliteitsbureau voor de Rechtspraak gecontroleerd. Tevens  wordt Bolwerk bewindvoering jaarlijks door een externe accountant gecontroleerd en wordt er per cliënt Rekening en Verantwoording afgelegd aan de Rechtbank. 

Daarnaast is Bolwerk bewindvoering aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders NBPB.

Bolwerk bewindvoering richt zich met name op cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld, een licht verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of verslavingsproblematiek. In alle gevallen kan er tevens sprake zijn van (problematische) schulden. Het werkgebied ligt vooral in Rotterdam en omgeving.

Waarom kiest u voor Bolwerk bewindvoering?

  • persoonlijk contact
  • goede bereikbaarheid voor cliënten en verwijzers
  • snelle reactie op vragen
  • deskundigheid
  • duidelijke, menselijke aanpak
  • betrouwbaar en eerlijk
  • maximale inzet voor cliënten

Als u op zoek bent naar een betrokken bewindvoerder met de aandacht voor u als persoon, die u op deskundige wijze financiële rust, stabiliteit en bescherming kan bieden, nodig ik u uit om vrijblijvend contact op te nemen. Ook als u buiten de hierboven beschreven doelgroep valt sta ik open voor een gesprek. Een eerste gesprek is gratis en hieraan zijn geen verplichtingen verbonden.